Jaarrekeningen

Het financiële kompas

De jaarrekening wordt wel het financiële kompas van een onderneming genoemd. Door middel van dit overzicht heeft u in een oogopslag helder hoe de financiële situatie van uw bedrijf of onderneming is. Op die manier kunt u ook conclusies trekken over de omvang, het vermogen en het rendement van uw onderneming.

Rapportage op maat

VB Administratie is u graag van dienst bij het opstellen van deze jaarrekening. We doen dit conform de geldende wet- en regelgeving. Het opstellen van het jaaroverzicht is een tijdrovende klus die bovendien vraagt om veel precisie. Het is daarom begrijpelijk dat u deze klus uitbesteedt. Zeker wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere afdelingen, betekent dit veel werk. Vaak is het namelijk noodzakelijk dat er voor iedere afdeling een aparte rapportage voorhanden is.

Jaarrekening opstellen

Wanneer u dit op prijs stelt, nemen we de jaarrekening gedetailleerd met u door. Het is van belang om dit jaaroverzicht niet enkel als een verplicht nummer te zien. Door middel van de jaarrekening krijgt u een goed overzicht van het reilen en zeilen van uw onderneming. We maken eventuele moeilijke begrippen duidelijk en vertellen u exact hoe het er voor staat met uw bedrijf. Dit is uiterst belangrijk voor de toekomst van uw onderneming.

Meer weten over ons ?

Bekijk hoe wij u op financieel gebied beter kunnen helpen en adviseren